Fallout 4 glitch geeft je oneindig veel geld

Oneindig veel bottle caps!

Fallout 4 spelers hebben een manier ontdekt om oneindig veel bottle caps te krijgen. Bottle caps zijn de munteenheid in de wasteland van Fallout 4.

De Fallout 4 money en geld glitch werkt als volgt: koop alle munitie van één type (.308 bijvoorbeeld) van een verkoper op. Verkoop vervolgens één pakje kogels terug aan diezelfde verkoper. Dit werkt overigens met de meeste handelaars, maar niet allemaal.

Verkoop vervolgens de rest van de munitie die je net gekocht hebt. Eén pakje kogels blijft echter in je inventory zitten. Dit pakje kan je blijven verkopen tot de verkoper geen bottle caps meer heeft.

Maar daar hoeft het niet te stoppen. Je kunt ook alle items van de verkoper meenemen als je wilt. Koop opnieuw alle kogels en alle andere items van de verkoper. Accepteer vervolgens de aankoop.

Wanneer je uiteindelijk alle bottle caps en items van de verkoper hebt, valt er nog maar weinig te doen. Gelukkig krijgen verkopers elke 24 uur nieuwe bottle caps. Als je dus een dagje gaat slapen, kan je de glitch herhalen. Zo verzamel je in geen tijd ontzettend veel geld en items.

Lees ook onze andere Fallout 4 cheats.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread