Alle content in Super Mario Maker niet direct beschikbaar

Negen dagen wachten op alle tools.

De tools die je ter beschikking hebt om je eigen levels te maken in Super Mario Maker, worden binnen negen dagen ontgrendeld. Je hebt niet direct toegang tot alle mogelijkheden, zo blijkt uit een nieuwe, uitgebreide gameplay-video.

Nintendo heeft geen reden gegeven voor dit besluit. Online wordt gespeculeerd dat je op deze manier niet overweldigd raakt door alle opties, maar zo langzaam maar zeker ieder aspect van de game kunt leren.

Tevens is nu bekend dat er meer dan 50 amiibo compatibel zijn met Super Mario Maker. Elk figuurtje is in de game te gebruiken als een speelbaar personage. Zo zie je in de video bijvoorbeeld hoe Kirby, Link, Bowser en Wii Fit Trainer zich door Mario-levels banen.

De speciale Super Mario Maker amiibo ontgrendelt een Super Mushroom, die je als leveldesigner in je eigen levels kunt stoppen. Deze maakt Mario veel groter, waardoor je door blokken heen kan stampen.

Nintendo onthult tot slot dat je zelf geluidseffecten kan maken via de microfoon in de GamePad, en dat blokken muzieknoten kunnen worden waarvan je zelf de toonhoogte kiest.

Lees meer over de game in de Super Mario Maker preview van Patrick. De game lanceert op 11 september.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread