Dead Island 2 niet langer in ontwikkeling bij Yager

Deep Silver wil 'het vervolg dat fans verdienen.'

Dead Island 2 is niet langer in ontwikkeling bij Yager Development, zo maakt uitgever Deep Silver bekend. De game komt nog steeds uit, maar momenteel is onbekend wie het werk van de studio overneemt.

Een reden voor het besluit is niet gegeven. Wel zegt Deep Silver dat het 'de fans van Dead Island het vervolg wil geven dat ze verdienen.' "Daarom scheiden nu onze wegen met Yager," aldus de uitgever in een persbericht. "We blijven werken aan het verwezenlijken van onze visie voor Dead Island 2 en delen later meer informatie."

Sander sprak vorig jaar op de gamebeurs Gamescom nog met Yager voor zijn Dead Island 2 preview. De game stond destijds gepland voor 2015, maar onlangs werd bekend dat Dead Island 2 is uitgesteld naar 2016.

Yager was eerder verantwoordelijk voor Spec Ops: The Line. "Na jaren aan een game gewerkt te hebben waarin je onschuldigen het leven afneemt, is het hersenloos zombies afslachten een fijne break," vertelde Yagers Bernd Diemer vorig jaar nog aan Sander.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread