Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Island 2 komt begin februari 2023 uit

Krijgt cinematic en gameplaytrailer.

Uitgever Deep Silver meldt dat Dead Island 2 op 3 februari 2023 uitkomt voor pc, PlayStation en Xbox. Dat kondigt de uitgever aan via een cinematic- en gameplaytrailer.

De cinematic draait rond een man die in een villa in Los Angeles woont en nieuwe levensmiddelen nodig heeft. Om die reden moet hij zich al schietend en stekend een weg door zombiehordes banen.

Bekijk op YouTube

In de gameplaytrailer ontdek je dat de game opnieuw in first-person te spelen is en zie je hoe de gamewereld eruitziet. Daarnaast krijg je een voorsmaakje van de wapens, de personages en hoe je zombies op een heel bloederige manier voorgoed kunt uitschakelen.

Via de website van de game ontdek je dat Dead Island 2 "een cinematisch coöperatief avontuur" is en dat de op Amazon gelekte Dead Island 2 details kloppen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead Island 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties