Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Dead Island 2 gameplay getoond

De man met de hamer.

Zoals eerder aangekondigd heeft Deep Silver op 6 december nieuwe gameplaybeelden van Dead Island 2 getoond. De trailer van 15 minuten toont vooral live-action opnames met acteurs, maar tussendoor wordt ook de game zelf getoond.

In die gameplay staan vooral de wapens in de game centraal. Net zoals in de eerste Dead Island kun je opnieuw hamers, messen en ander tuingereedschap van de nodige upgrades voorzien om hordes zombies mee te lijf te gaan.

Cover image for YouTube videoDead Island 2 Showcase - Another Day in HELL.A. [4K Official]

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf zombiekrachten te gebruiken. Daarmee kom je bijvoorbeeld in een fase van blinde razernij terecht om je vijanden met je klauwen uit elkaar te rukken.

Dead Island 2 is al meer dan acht jaar in ontwikkeling, maar het lijkt er op dat de release nu toch nabij is. Na heel wat uitstel staat de Dead Island 2 release gepland voor 28 april 2023.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead Island 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties