Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Dead Island 2 details gelekt op Amazon

Onder andere de releasedatum en screenshots.

Op een intussen verwijderde Amazon-productpagina van Dead Island 2 waren kortstondig tal van nieuwe details over de game te lezen. Zo kon je enkele nieuwe in-game afbeeldingen bekijken en weten we nu dat de game vermoedelijk op 3 februari 2022 uitkomt voor pc, PlayStation en Xbox.

Dead Island 2 speelt zich af op verschillende locaties in Los Angeles, "van de groene buitenwijken van Beverly Hills tot de promenade van Venice Beach". Verder kun je aan het begin van de game uit in totaal zes personages of Slayers kiezen.

Elke Slayer heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en dialogen en volledig aanpasbare vaardigheden dankzij het "gloednieuwe skill system".

Verder bevat Dead Island 2 ook een verscheidenheid aan "unieke zombie-types met elks hun eigen mutaties, aanvallen en honderden LA-getinte varianten".

Als de gelekte details kloppen, dan kunnen we stellen dat de geruchten rond een Dead Island 2 release in 2022 niet kloppen. Dead Island 2 werd in juni 2014 aangekondigd en een release in 2023 betekent dat we bijna 9 jaar moeten wachten voor we de game eindelijk kunnen spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead Island 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties