Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Island 2 uitgesteld tot 2016

(On)doodzonde.

Ontwikkelaar Yager Development maakt bekend dat Dead Island 2 is uitgesteld tot 2016.

Dead Island 2 is vorig jaar tijdens de E3-beurs aangekondigd. De game is het vervolg op Dead Island en Dead Island: Riptide. In tegenstelling tot zijn voorgangers speelt Dead Island 2 zich af op het vasteland van de Verenigde Staten.

"We hebben er lange tijd over nagedacht en uiteindelijk besloten om Dead Island 2 uit te stellen. De game voldoet op dit moment nog niet aan al onze eisen. We willen er zeker van zijn dat Dead Island 2 een waardig vervolg is dat voldoet aan al jullie verwachtingen", aldus Yager in een statement op Twitter.

In hetzelfde statement laat Yager weten dat het bedrijf aanvankelijk van plan was om Dead Island 2 dit voorjaar uit te brengen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar geeft nog geen nieuwe releasedatum voor de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties