Tahm Kench onthuld in League of Legends

De rivierkoning.

De nieuwste Champion voor League of Legends is Tahm Kench, zo laat ontwikkelaar Riot Games weten. Tahm Kench is een support tank of solo lane die zowel teammaten als vijanden kan opslokken.

Tahm Kench' passieve vaardigheid is An Acquired Taste. Wanneer hij een vijand drie keer raakt met gewone aanvallen of vaardigheden, heeft hij de smaak voor die vijand te pakken. Dat heeft een invloed op zijn vaardigheden.

Met Tongue Lash lanceert Tahm Kench zijn tong in een bepaalde richting om een tegenstander te raken, beschadigen en vertragen. Als Tahm Kench voor die tegenstander An Acquired Taste heeft, dan verdooft hij die.

Met Devour slokt Tahm Kench een minion of monster op. Als hij de vaardigheid opnieuw activeert, spuugt hij de vijand in een bepaalde richting uit om schade te doen. Ook vijandige Champions kan Tahm Kench inslikken, mits An Acquired Taste. Tahm Kench vertraagt, terwijl de vijand in zijn buik amper vision heeft. Ten slotte kan Tahm Kench een teammaat opslokken om die immuun voor schade te maken, terwijl Tahm Kench zelf sneller gaat.

De passieve vorm van Thick Skin zet alle schade die Tahm Kench opneemt in grijze levenspunten om. Wanneer hij een gevecht verlaat, geneest een deel van die grijze levenspunten hem. Met de actieve vorm zet Tahm Kench de grijze levenspunten in een kortdurend schild om.

De ultieme vaardigheid heet Abyssal Voyage. In de actieve vorm opent Tahm Kench zijn mond zodat een teammaat zich in zijn buik kan verstoppen. Daarna veroorzaakt hij een draaikolk, verdwijnt en komt op een doellocatie terug boven water. Abyssal Voyage heeft een grote actieradius.

Tahm Kench is momenteel nog niet beschikbaar. Meer informatie over hoe je deze Champion gebruikt, vind je op de League of Legends-website. Onlangs werd nog Ekko voor League of Legends onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread