Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ekko onthuld in League of Legends

De jongen die de tijd verbrijzelde.

De nieuwste champion voor League of Legends is Ekko, zo laat ontwikkelaar Riot Games weten. Ekko is een sluipmoordenaar die zijn beweeglijkheid en vaardigheden gebruikt om vijanden te vertragen of te verdoven. Wanneer een gevecht slecht afloopt, kan hij de tijd terugdraaien en het opnieuw proberen.

Ekko's passieve vaardigheid is Z-Drive Resonance. Zijn spreuken en aanvallen bouwen Resonance-punten op. Elke derde aanval op dezelfde tegenstander vertraagt deze en doet extra schade. Wanneer de tegenstander een vijandige champion is, krijgt Ekko extra snelheid.

Met Timewinder gooit Ekko een apparaat dat alle vijanden op zijn pad schade toebrengt. Wanneer het zijn maximale afstand bereikt of een vijandige champion raakt, creëert het een veld dat alle vijanden vertraagt. Daarna vliegt het apparaat naar Ekko terug en brengt het opnieuw alle vijanden op zijn pad schade toe.

Door de actieve vaardigheid van Parallel Convergence schept Ekko een exacte kopie van zichzelf. Die kloon gooit een apparaatje naar een doel dat in een grote zone vijanden vertraagt. Wanneer Ekko in die zone loopt, ontploft het apparaat en krijgt hij een schild. Alle vijanden zijn dan ook verdoofd.

Ekko springt met Phase Dive vooruit en verkrijgt een grotere actieradius voor zijn gewone aanval. Zo kan hij nog naar een vijand toespringen om extra schade te doen.

Chronobreak is Ekko's ultieme vaardigheid. Hij draait de tijd terug en wordt even onkwetsbaar. Hij verschijnt waar hij enkele seconden voordien was, recupereert een paar levenspunten en doet schade aan alle nabije vijanden.

Riot Games laat Ekko eerst testen in de Public Beta Environment. Meer informatie over hoe je deze champion gebruikt, vind je op de officiële League of Legends-website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties