Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Officiële League Of Legends-hardware van Logitech nu beschikbaar

Niet meer dan logisch.

Hardwareproducent Logitech G kondigt aan dat hun eerste verzameling officiële League of Legends producten nu beschikbaar zijn in de Benelux.

Via een officiële licentie hebben Logitech en League of Legends-ontwikkelaar Riot Games de handen in elkaar geslagen om een exclusieve lijn aan producten te ontwikkelen onder de 'K/DA' collectie.

Tot nu toe waren de K/DA-producten enkel maar beschikbaar in Azië, maar vanaf nu kun je de producten dus ook aanschaffen in onze contreien.

Concreet kun je de volgende zes producten vinden in de K/DA-lijn:

  • Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED Wireless Headset
  • Logitech G333 K/DA Earphones
  • Logitech G502 HERO K/DA Mouse
  • Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED Wireless Mouse
  • Logitech G PRO K/DA Mechanical Keyboard
  • Logitech G840 K/DA Mouse Pad

De Logitech G502 HERO Gaming Mouse en Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard zijn al langer populair binnen de eSports-industrie.

De naam 'K/DA' refereert naar de virtuele popgroep bestaande uit LoL-champions die in 2018 tijdens het wereldkampioenschap werd onthuld.

Volgens directeur consumentenproducten Christian Bayley bij Riot Games is zijn bedrijf vooral blij "onze spelers de beste en meest expressieve manieren te bieden om hun liefde en passie voor League of Legends te tonen. Om die reden zijn we verheugd om samen te werken met Logitech G om een unieke game-uitrusting van wereldklasse aan LoL- en K/DA-fans over de hele wereld te brengen."

"We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd als de officiële en exclusieve partner van RIOT Games voor 's werelds grootste game ooit, League of Legends", zegt Peter Kingsley, Chief Marketing Officer bij Logitech G. "Onze meerjarige samenwerking gaat verscheidene technologie- en ontwerpimplementaties brengen die League of Legends-fans de beste manier bieden om de game te spelen."

Producten van Logitech staan in onze lijsten met de beste gaming muizen in 2021, de beste gaming headsets in 2021 en de beste mechanische toetsenborden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

League of Legends

PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties