Gerucht: Batman: Arkham Origins Blackgate naar consoles

UPDATE: Bevestiging, datum en prijs bekend.

Uitgever Warner Bros. Interactive bevestigt vandaag het bestaan van de Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition, die in aantocht is voor de pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360 als digitale download.

De HD-versie van het Nintendo 3DS en PlayStation Vita-origineel kost €19,99 en lanceert op 2 april. Naast de verbeterde graphics is de gameplay aangepast met een nieuw kaart en hintsysteem, voor betere navigatie en het vinden van objectieven.

Voor deze editie is ook een nieuwe Zero Year Batsuit-skin verkrijgbaar. Daarvoor dien je in te loggen of jezelf te registreren voor een Warner Bros. ID-account.

bat

Batman: Arkham Origins Blackgate komt mogelijk naar spelcomputers in de vorm van de Blackgate Deluxe Edition. Die titel is te vinden in de Xbox Games Store, ondanks dat uitgever Warner Bros. Interactive nog geen officiële aankondigingen doet.

Blackgate speelt zich drie maanden af na de gebeurtenissen in Arkham Origins en verscheen vorig jaar voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De Xbox Live Arcade-versie bezit nieuwe maps, extra tegenstanders, meer moeilijkheidsgraden, nieuwe batsuits en opgepoetste graphics, aldus de productbeschrijving van Microsoft.

Eerder lekte een NeoGAF-gebruiker al het mogelijke bestaan van Batman: Arkham Origins Blackgate HD voor Steam. Vermoedelijk betreft het dezelfde game als de Xbox 360-versie.

batman

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Respawn werkt aan drie nieuwe Star Wars-games

Jedi: Fallen order sequel, een shooter en meer!

From Software: "Elden Ring uit te spelen in ongeveer 30 uur"

Maar ook nadien is er nog veel te ontdekken.

Hitman 3: Year 2 aangekondigd

Inclusief een nieuwe modus met roguelike elementen.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread