Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel als Deathstroke in Batman: Arkham Origins [update]

Ook keert stemacteur Kevin Conroy, misschien niet als Batman.

Update: Verwarring alom! Eerder leek het of Kevin Conroy terugkeerde als de stem van Bruce Wayne en Batman in Batman: Arkham Origins nadat hij zei enkele maanden werk te hebben verricht voor een Arkham-game. Echter, Roger Craig Smith (Ezio uit de Assassin's Creed-spellen) spreekt Batmans stem in. Conroy helderde de zaak op met een Tweet: "Ik zit in een nieuwe ARKHAM GAME die binnenkort uitkomt, NIET ARKHAM ORIGINS dat deze herfst verschijnt." Het lijkt alsof Warner Bros. twee Arkham-spellen in ontwikkeling heeft. De Tweet is sindsdien verwijderd - waarschijnlijk omdat Conroy geen toestemming van het bedrijf had de nieuwe game aan te kondigen.

Origineel bericht: Als je Batman: Arkham Origins bestelt via Amazon, kun je als Deathstroke spelen via DLC (donwloadable content). Het is onbekend in hoeverre deze DLC exclusief voor Amazon blijft, of dat deze later beschikbaar komt voor iedere consument.

Deathstroke is een van Batmans vijanden in Batman: Arkham Origins. In de prequel organiseert Black Mask, leider van Gothams criminele circuit, een aanval op Batman. Naast Deathstroke krijgt de held het ook aan de stok met Penguin en Alberto Falcone, onderdeel van de Falcone famile vooral bekend uit de comic Batman: the Long Halloween door Jeph Loeb en Tim Sale.

Kevin Conroy verleent wederom zijn stem aan Bruce Wayne en diens alter ego Batman. Conroys iconische status als Batmans stem begon met Batman: The Animated Series, de tekenfilmserie uit de jaren 90. Ook in de vorige twee Arkham-games verzorgde hij de stem van Batman tot groot genoegen van fans. Eerder leek Conroy niet terug te keren voor de rol van Batman - omdat Batman: Arkham Origins enkele jaren afspeelt voor de eerdere games, zocht de studio een jongere acteur. Nu blijkt de ontwikkelaar toch voor 'dé stem van Batman' te kiezen want Conroy vertelt negen à tien maanden aan de game te hebben gewerkt.

Amazons aanbieding.
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties