Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fysieke pc- en Wii U-versie Batman: Arkham Origins uitgesteld

PlayStation 3 en Xbox 360-versie lanceren nog steeds vrijdag a.s.

Batman: Arkham Origins voor Wii U en de fysieke variant van de pc-versie komen in Europa twee weken later uit dan gepland. Dat bevestigt uitgever Warner Bros. Interactive tegenover Eurogamer.

Een reden voor het uitstel is niet gegeven. Beide versies zijn doorgeschoven naar 8 november. Hetzelfde geldt voor de Nintendo 3DS-versie van de mobiele spin-off Arkham Origins: Blackgate, maar niet voor diens PlayStation Vita-editie.

De Vita-versie van Blackgate is nog steeds vanaf aanstaande vrijdag te koop. Batman: Arkham Origins voor PlayStation 3 en Xbox 360 lanceren dan ook, samen met de downloadbare versie voor de pc.

In Amerika is er geen sprake van uitstel, alle versies lanceren daar tegelijkertijd. De Wii U-versie is daar goedkoper dan de PlayStation 3 en Xbox 360-versie, wegens het ontbreken van een multiplayermodus. Voor de Europese markt geldt het verschil in prijs vooralsnog niet.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties