Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verschillende kostuum DLC voor Batman: Arkham Origins

'Het helpt de speler zich in te leven.'

Batman: Arkham Origins krijgt verschillende kostuums via downloadable content (DLC). De studio hoopt dat spelers door een persoonlijke outfit zich verbonden voelen met de Dark Knight.

Creative director Eric Holmes vertelt dat "Batman al lange tijd meegaat. Iedereen heeft een voorkeur voor een variant, bijvoorbeeld uit een bepaalde verhaallijn of met het specifieke uiterlijk van een tekenaar, zulke dingen. We willen de gamer de optie bieden hun eigen Batman te spelen."

"Visueel ziet het er verfrissend uit," vervolgde Holmes. "Het voelt echt anders aan als je een andere incarnatie speelt." Gezien Holems zegt dat het "visueel verfrissend" oogt, lijkt het een puur cosmetische aanpassing die voorlasnog gameplay niet beïnvloedt. Het spel kent onder andere een Adam West-kostuum, vernoemd naar de acteur die de rol van de Caped Crusader speelde in de Jaren 60 tv-show.

Batman: Arkham Origins komt 25 oktober uit op pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Hieronder vind je de nieuwe Gamescom 2013 trailer van de hoofdtitel.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties