Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batman: Arkham Origins gratis bij aankoop Nvidia grafische kaart

Nvidia en Warner Bros. Games werken samen aan bundel.

Een reeks grafische kaarten van Nvidia komt met een gratis exemplaar van Batman: Arkham Origins. Dat laat Warner bros. Interactive Entertainment vandaag weten.

Je krijgt een gratis digitale versie van het spel bij de aankoop van de GeoForce GTX 660, 660 TI, 670, 680, 760, 770 of 780. Je moet je grafische kaart dan wel bij één van de deelnemende verkooppunten bestellen.

Warner Bros. Games Montreal en het Nvidia Developer Technology Team werken nauw samen aan een reeks gaming technologieën. "Door deze samenwerking brengen we Gotham (de stad uit het Batman universum) pas echt tot leven," aldus Nvidia.

Nvidia brengt op 2 september ook een "tech trailer," en een artikel uit over de exclusieve technologie die ze voor Batman: Arkham Origins op pc gebruiken.

De nieuwste Batman-game verschijnt op 25 oktober voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en pc. Momenteel is er nog geen sprake van een next-gen versie. Een draagbare versie onder de naam Batman: Arkham Origins Blackgate is daarentegen wel in ontwikkeling voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties