Komt er een Epic Mickey 2?

Disney bekijkt de mogelijkheden.

Volgens Destructoid werkt Disney mogelijk aan Epic Mickey 2. Zij kregen een online marketingonderzoek doorgestuurd van een anonieme lezer.

Naast enkele ideeën voor de box art worden er ook enkele mogelijk titels voorgesteld in de enquête. Wat dacht u van Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street of gewoonweg Epic Mickey 2?

Er werden ook al enkele details rond de gameplay onthuld. Zo wordt er zowel een singleplayer als multiplayer split-screen voorzien. Het hoofdpersonage is uiteraard opnieuw Mickey Mouse met verf en verdunner. Deze maal wordt hij echter bijgestaan door Oswald The Lucky Rabbit. Hij kan vliegen en elektriciteit gebruiken.

De game zou uitkomen voor de Wii, PlayStation 3 en Xbox 360.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread