Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Mickey ook naar PS3 en X360?

Move/Kinect zorgen er misschien voor.

Epic Mickey lijkt een van de grote blockbusters te worden die dit jaar nog voor de Wii verschijnen. Opvallend is dat niet Nintendo, maar een third-party ontwikkelaar (Warren Spector's Junction Point) het spel maakt - iets waar we in het geval van de Wii meestal huiverig tegenover staan. Maar wat gedaan mocht je geen Wii in huis hebben? Wel, als we naar Raul Ramirez, een producent bij Junction Point, luisteren zou er wel eens een oplossing kunnen komen.

Toen men de man tijdens een interview vroeg naar de mogelijkheid of Epic Mickey ooit naar de PS3 en/of X360 zou komen zei hij dat er "gesprekken gaande zijn", maar dat hij "niet zeker wist" of de game ooit voor de console van Sony en/of Microsoft zal verschijnen.

"Iedereen heeft het gevoel dat Epic Mickey met de nieuwe controllers (Move en Kinect, red) ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 kan komen", vertelde de man verder. Warren Spector, de man verantwoordelijk voor het project, liet in het verleden echter weten dat zijn game exclusief verbonden zou blijven aan de Nintendo Wii, maar die statement maakte hij toen er nog geen sprake was van de Move en Kinect.

Tijden veranderen, waardoor het dus best zou kunnen dat Epic Mickey ooit voor de PS3 en X360 zou kunnen verschijnen. Misschien zal het wachten worden tot een multiplatform vervolg?

Epic Mickey komt op 26 oktober uit voor de Nintendo Wii.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties