Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Epic Mickey 2: The power of two bevestigd

Warren Spector slaat mea culpa over deel 1.

Epic Mickey 2: The Power of Two is officieel bevestigd. De game van Disney en het kind van bekende gamebedenker Warren Spector poogt alvast de fouten van het origineel te verbeteren.

Spector beloofde eerst en vooral het verschrikkelijke camerastandpunt aan te passen, met meer dan 1000 aanpassingen aan de camera uit het origineel. Twee grote toevoegingen zijn alvast drop-in drop-out co-op en musical nummers. Ook het personage Oswald uit het origineel keert terug, en zal speelbaar zijn naast Mickey (ook in de singleplayer).

Spector vindt het belangrijk dat spelers geven om het personage van Oswald. Dit konijn, uit een Disneyfilm uit 1928, was redelijk onbekend in deel 1. Nu de spelers hem kennen voor deel 2, wil Spector dit gebruiken. Ook de keuzes van Mickey zullen een invloed hebben op de gamewereld. Vanzelfsprekend zullen er ook nieuwe gebieden te verkennen zijn. De game wordt verwacht in de herfst en komt naast de Wii ook op Xbox360 en Playstation 3 uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties