Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spel van de week - Epic Mickey

Epische coverage rond deze Wii-game!

Elke week weer kiest de redactie van Eurogamer België één of twee aankomende videogames uit die door het leven mogen gaan als 'het spel van de week'. Aan deze titel(s) besteden we gedurende heel de week in allerlei vormen extra aandacht. Dit kan zijn in de vorm van speciale artikels, video's, herbesprekingen van eerder uitgebrachte titels binnen een reeks enzovoorts. Deze keuze ontstaat telkens uit onze persoonlijke voorliefde voor, of interesse in, een aankomende game en staat volledig los van de uiteindelijk review van...Epic Mickey.

Maarten nam zijn taak serieus op en zal aan ons deze week allerhande weetjes rond Warren Spector, het brein achter Epic Mickey, uit de doeken doen. Zo komen we ongetwijfeld te weten hoe het komt dat de man van Deus Ex - een van de meest diepgaande spellen uit het begin van deze eeuw - naar de knuffelbare Mickey Mouse ging. Een kwestie van geld? Brainwash? Of gewoon de uitgelezen kans voor Spector om zijn kinderwens te vervullen? Je komt het binnenkort te weten!

Lees Maarten zijn artikel rond Warren Spector hier.

Hekkensluiter deze week is redacteur Steph die het archief van Eurogamer België ging uitspitten om alle interessante games rond Disney tot nu toe op te lijsten en te bespreken. Welke games zijn strenge selectieproces zullen doorstaan is voorlopig nog onduidelijk, maar totdat hij zijn bevindingen met ons gaat delen droomt de rest van de redacteurs nostalgisch weg bij de bliepende klanken van DuckTales - Moon Theme!

Lees Steph zijn artikel rond de beste Disney games doorheen de jaren hier.

Er valt kortom heel wat moois rond Epic Mickey te beleven op Eurogamer België deze week! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om eind deze week je weer helemaal kind te voelen door deze Wii-game!

Volgende week zetten we voor de voorlaatste keer dit jaar een nieuw spel in de kijker, en het is alweer een knaller geworden: World of Warcraft: Cataclysm, de derde uitbreiding voor de wereldberoemde MMORPG van Blizzard.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties