Epic Mickey krijgt Collector's Edition

Voorlopig enkel in de VS.

Disney's langverwachte Wii-exclusive Epic Mickey krijgt een indrukwekkende Collector's Edition in de Verenigde Staten. Het is hiermee pas de tweede Wii-game die daar een CE krijgt.

De Epic Mickey Collector's Edition heeft een speciale verpakking met daarin natuurlijk de game, een Epic Mickey figurine, een DVD met achter-de-schermen informatie en extra marketingmateriaal zoals artwork en video, een gethematiseerde faceplate voor je Wiimote en twee skins voor je Wii-console. Deze editie kost zo'n 70 dollar. Of Epic Mickey ook in Europa deze speciale behandeling krijgt is nog niet bekend.

Epic Mickey verschijnt in november voor de Wii.

1

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread