Eurogamer.nl

Launchevent CoD: Black Ops in Leuven

Kom vroeg, en win prijzen!

Eergisteren nog kwamen we met het nieuws op de proppen dat je om de lancering van Call of Duty: Black Ops te vieren best richting Amsterdam af moest zakken. Vandaag brengen we echter beter nieuws: er komt ook een evenement naar België, meer bepaald in de bruisende stad Leuven.

Leuvenaars (en natuurlijk iedereen die maar wil) zullen op dinsdagochtend 9 november de hemel goed in het oog moeten houden. Er zullen immers letterlijk heel wat prijzen uit de lucht vallen. Aanleiding is de release van het langverwachte Call of Duty: Black Ops.

Deze actie is weggelegd voor de vroege vogels. Vanaf zeven uur in de morgen start de actie in het centrum van Leuven. De locatie zal maandag worden meegedeeld via de officiële Facebookpagina van het spel.

Allen daarheen dus! Call of Duty: Black Ops zal op diezelfde dag in de winkelrekken te vinden zijn, en dat voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii én DS.

Call of Duty: Black Ops launchtrailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.