Genshin Impact Swan Quiz: 'Question and Answer' World Quest

Alle antwoorden voor de World Quest.

Wanneer je je reis in Genshin Impact voltooid hebt, duiken er dagelijks steeds meer world quests op. Een van die quests is “Question and Answer”, waarbij je Swans quiz bij de poort van Mondstadt moet doen.

Swan is een volwaardige Knight of Favonius met de taak om de toegangspoort van de stad te bewaken, en hij wil maar al te graag de kennis van vreemdelingen testen - jij dus - met een aantal lastige vragen.

Beantwoord ze allemaal correct en je ontvangt dan enkele items en EXP. Beantwoord er slechts een paar correct… en je krijgt nog steeds een prijs - dus maak je niet al te veel zorgen.

genshin_impact_swan_quiz

Maar goed, wie wilt nou niet zoveel mogelijk EXP en loot krijgen? Hoewel deze quest minder ingewikkeld is dan iets zoals Kaeya's Secret Pirate Treasure quest, heeft het geen zin om character of adventure EXP te laten liggen. Er zijn momenteel twee versies van de quiz beschikbaar, en we zullen die aan de onderstaande tabel toevoegen als er meer zijn.

Genshin Impact - Swan's Quiz Answers

Hoewel sommige vragen niet zo moeilijk zijn als je een beetje naar de tussenfilmpjes hebt gekeken, zitten er toch een paar strikvragen tussen. Zorg er dus voor dat je de vragen goed leest, voordat je een keuze maakt.

Swan's Question: Answer:
What are the ruins to the northwest of Mondstadt called? Stormterror's Lair
What is the proper term of address for a stranger in Mondstadt? Strange yet respectable traveler
What is Jean's official title? Librarian (NOT Library Administrator)
What is Lisa's official title? Strange yet respectable traveler
What is Amber's official title? Outrider
What is Kaeya's official title? Cavalry Captain

Ben je op zoek naar meer informatie omtrent Genshin Impact? Start dan bij de Genshin Impact FAQ. Of misschien wil je samenspelen met vrienden via de Genshin Impact co-op en cross-play.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread