Horizon Forbidden West release uitgesteld naar 2022

60 FPS-patch voor Horizon Zero Dawn ter compensatie.

Guerilla Games stelt de release van Horizon Forbidden West uit naar volgend jaar. De game zou normaal gezien eind dit jaar uitkomen, maar krijgt nu 18 februari 2022 als nieuwe releasedatum. De game komt zowel naar de PlayStation 4 als de PlayStation 5.

Volgens Mathijs de Jonge van Guerilla Games heeft de game door de coronapandemie meer vertraging dan verwacht opgelopen. Om het uitstel te compenseren, krijgt voorganger Horizon Zero Dawn wel een next-gen patch op de PlayStation 5. Die update is vanaf nu beschikbaar en laat je de game aan 60 FPS spelen.

Op de site kun je nogmaals Carls Horizon Zero Dawn review lezen. We hebben ook alvast alle gekende Horizon Forbidden West info voor je opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread