Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Genomineerden van de DICE awards bekendgemaakt

Dobbelt met nominaties.

De Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS) heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de DICE Awards 2022 die op donderdag 23 februari 2023 worden uitgereikt in Las Vegas. De show is ook te volgen via het YouTube-kanaal van IGN.

De DICE Awards - niet te verwarren met EA DICE - zijn aan hun 26e editie toe en worden deze keer gepresenteerd door Greg Miller en Stella Chung. Voor dit evenement werden er in totaal 61 games genomineerd in 23 verschillende categorieën.

De games die het meeste kans maken op een award zijn God of War: Ragnarok met twaalf nominaties, Horizon Forbidden West met acht nominaties en Elden Ring met zeven nominaties. Call of Duty: Modern Warfare 2, Immortality, Moss: Book II, Tunic en Vampire Survivors zijn allemaal voor vier DICE-awards genomineerd.

Waar we niet van staan te kijken, is dat Elden Ring, God of War Ragnarök en Horizon Forbidden West kans maken op de algemene Game of the Year Award van de DICE Awards 2022. Dat zijn niet de enige titels, want ook Stray en het iets minder bekende Vampire Survivors van ontwikkelaar Poncle maken kans op die award.

Wie graag meer wil weten over de verschillende categorieën en de genomineerden kan de volledige lijst vinden via de Academy of Interactive Arts & Sciences-website

Eerder viel Elden Ring al twee keer in de prijzen bij de Steam Awards 2022 en ontdekte je dat die titel ook al 331 Game of the Year Awards won.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 6 more

God of War Ragnarok

Video Game

Horizon Forbidden West

PS4, PS5, PC

Immortality

PC

Stray

PS4, PS5, PC

Tunic

PS4, Xbox One, PC, Mac

Vampire Survivors

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties