Skip to main content

Horizon Forbidden West komt in maart uit voor PC

Burning Shores DLC inbegrepen.

A Horizon Forbidden West screenshot showing Aloy stood on a tropical beach with crumbling skyscrapers towering behind her.
Image credit: Guerilla Games/PlayStation Studios

Guerilla Games en Nixxes laten weten dat Horizon Forbidden West op 21 maart naar de pc komt in de vorm van een Complete Edition. Die bevat naast de basisgame ook de Burning Shores DLC.

Spelers kunnen de pc-versie spelen op monitors met beeldverhoudingen gaande van 21:9 tot 48:9. Daarnaast bevat de port ontgrendelde frame rates, aanpasbare grafische instellingen en ondersteunt hij technologieën zoals NVIDIA DLSS 3, AMD FSR, Intel Xess en NVIDIA DLAA.

Verder zorgt DirectStorage voor snellere laadtijden en worden de PlayStation DualSense en andere controllers die compatibel zijn met Steam ondersteund.

Bekijk op YouTube

De Complete Edition is vanaf nu te pre-orderen. Wie dat doet, krijgt toegang tot een exclusieve pose en gezichtsverf voor de Photo Mode. Bovendien zorgt een pre-order in-game ook voor verschillende vrijspeelbare outfits, packs en munitie.

Wie daarnaast hun Steam-account koppelt met hun PlayStation Network-account krijgt daar als beloning de Nora Legacy Outfit en Nora Spear voor in de plaats.

Meer informatie over de PlayStation-versie van de game en DLC vind je terug in onze Horizon: Forbidden West review en Horizon Forbidden West: Burning Shores review

Read this next