Watch Dogs: Legion online krijgt in latere update cross-play en cross-gen-play

Het online legioen breidt binnenkort uit.

De online mode van Watch Dogs: Legion krijgt in een toekomstige update cross-play en cross-gen-play. Dat maakt Ubisoft bekend via Twitter.

Nadat Ubisoft een tweet van een kunstwerk van Watch Dogs: Legion deelde op de twitterpagina van de game, vroeg een fan of Ubisoft de cross-gen wil aanzetten. Ubisoft antwoordde op die tweet dat cross-play en cross-gen-play momenteel niet beschikbaar zijn in de online modus, maar dat het team eraan werkt en die in een toekomstige update toevoegt.

Meer details over de functie en wanneer die uitkomt, laat Ubisoft momenteel in het midden. Daardoor is momenteel moeilijk om te zeggen welke platformen beide functies krijgen.

Hoewel de Watch Dogs: Legion multiplayer op pc opnieuw is uitgesteld naar een onbekende datum, kunnen console-eigenaars wel al aan de slag met de modus. Wie overweegt om de game te kopen, checkt best eerst Carl zijn Watch Dogs Legion review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread