Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs: Legion roadmap onthuld

Krijgt ook gratis proefweekend.

Ubisoft heeft de roadmap voor Watch Dogs: Legion onthuld. Die toont wat je de komende maanden mag verwachten qua gratis en betalende content.

Op de roadmap zie je dat Watch Dogs: Legion vanaf eind april tot en met augustus regelmatig nieuwe content krijgt. Onder die toevoegingen vind je nieuwe online en offline missies, character customization en extra speelbare personages. Onder die laatste behoren hoofdpersonage Aiden Pearce uit de eerste game en Wrench uit de tweede game.

Daarnaast laat Ubisoft weten dat Watch Dogs: Legion van 25 tot 29 maart gratis te spelen is op alle beschikbare platformen. Tijdens die proefperiode krijg je toegang tot zowel de singleplayer als de online mode. Omdat het hier gaat over een proefperiode krijg je maar toegang tot vier van de acht stadsdelen en kun je het verhaal maar spelen tot aan de Skye Larsen-missie.

Wie deelneemt aan het gratis weekend kan vanaf 24 maart om 17:00 uur beginnen met preloaden. Wie na het weekend de game koopt, kan zijn progressie meenemen naar de volledige game.

Bekijk op YouTube

Wil je de game tijdens de proefperiode testen, check dan zeker Carls Watch Dogs Legion review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties