Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs Legion multiplayer voor pc opnieuw uitgesteld

Trouble in London.

De online modus van Watch Dogs Legion voor de pc wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. De release voor consoles staat wel nog steeds gepland voor 9 maart, al wordt daar de Tactical OP-modus voorlopig ook uitgesteld.

Ubisoft stelt de online modus voor de pc uit omdat de game kan crashen bij spelers met een bepaalde GPU. Om het probleem te verhelpen, heeft de ontwikkelaar meer tijd nodig en stelt het dus de mode uit naar een nader te bepalen datum.

De Tactical OP-modus zorgt op alle platformen voor crashes, en wordt dus ook op de consoles uitgesteld naar 23 maart. Daar eindigt het niet, want tot 23 maart zal de in-game text chat op de PlayStation 4 en 5 erg beperkt zijn.

Het is niet de eerste keer dat de Watch Dogs Legion multiplayer wordt uitgesteld. Eind november zorgde technische complicaties in de singleplayer er ook al voor dat de online modus werd uitgesteld.

Wil je meer weten over de bovenstaande game? Check dan zeker Carls Watch Dogs Legion review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties