Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs Legion krijgt geen verdere updates meer

Het stopt bij patch 5.6.

Ubisoft laat via een blogpost weten dat Watch Dogs Legion geen verdere updates meer krijgt. In september 2021 werd patch 5.6 voor de game uitgebracht, en daar stopt het dus bij. Na afloop van het huidige en vijfde multiplayerseizoen volgen er herhalingen van seizoen 3, 4 en 5 tot de servers op een bepaald moment offline gaan.

In de blogpost lijst de ontwikkelaar alle content op die sinds de release aan de game is toegevoegd. Zo zijn er nu onder andere meer personages, gameplay-modi en nieuwe story DLC met Aiden pearce en Wrench in de hoofdrol.

Vorige jaar kondigde Ubisoft nog een Watch Dogs Legion roadmap aan. Op dat moment was er sprake van 'year 1 content', wat deed vermoeden dat het bedrijf ook op langere termijn plannen had voor de game. Mogelijk zijn de verkoopcijfers of de interesse van de fans te laag om verdere ontwikkeling te verantwoorden.

Ook zonder verdere updates blijft Watch Dogs Legion een bijzonder aangename openwereldgame, zoals je leest in Carl zijn Watch Dogs Legion review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties