Cyberpunk 2077 al meer dan 13 miljoen keer verkocht

En dat na alle problemen en refunds.

Ondanks alle technische problemen waar de game mee kampt, is Cyberpunk 2077 al meer dan 13 miljoen keer verkocht. Dat blijkt uit communicatie van uitgever CD Projekt naar de aandeelhouders van het bedrijf. Het betreft de verkoopcijfers tot en met 20 december.

Exemplaren van de game waarvoor een refund is aangevraagd, zijn voor alle duidelijkheid niet meegerekend. CD Projekt onthult voorlopig echter niet hoeveel refunds er precies zijn aangevraagd. Sinds vorige week is Cyberpunk 2077 immers niet langer te koop in de PlayStation Store en bieden zowel Sony als Microsoft een volledige terugbetaling aan.

Ondanks alles verkoopt de game dus uitstekend. Intussen is er ook een eerste Cyberpunk 2077 patch die quest bugs en crashes verhelpt. Carls oordeel over de game lees je in zijn Cyberpunk 2077 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread