Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 patch verhelpt quest bugs, crashes en meer

CD Projekt Redding?

Cyberpunk 2077 patch 1.05 verhelpt onder andere enkele quest bugs en crashes. Dat maakt ontwikkelaar CD Projekt Red bekend via de website van de game.

Op de PlayStation 5 is de patch 17,35GB groot. De update verhelpt verder ook problemen op vlak van gameplay, visuals, UI, prestatie en stabiliteit. Zo zoeken NPC's nu sneller dekking en hoor je nu explosies die je niet ziet.

Verder bevat de patch ook specifieke updates voor de console- en pc-versies. Zo wordt bij die laatste de debug console eruit gehaald. Zo kan de ontwikkelaar 'verhinderen dat bepaalde functies tot crashes of geblokkeerde quests leiden'. CD Projekt Red benadrukt wel dat deze beslissing niet betekent dat de ontwikkelaar de modding community niet wil ondersteunen

Omdat Cyberpunk 2077 in erbarmelijke staat verkeerde bij de release op PlayStation 4 en Xbox One, verwijderde Sony onlangs Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store. Of deze uitgebreide patch deze beslissing kan doen terugdraaien, is op dit moment moeilijk te zeggen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties