Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony verwijdert Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store

Ontevreden klanten krijgen een refund.

Cyberpunk 2077 is voorlopig niet langer te koop in de PlayStation Store. Sony heeft de game verwijderd na talloze klachten van spelers, aangezien vooral op de PlayStation 4 de prestaties ondermaats zijn. Aangezien er momenteel echter nog geen afzonderlijke PS5-versie is, kun je Cyberpunk 2077 ook niet langer voor die console kopen.

Sony laat ook weten dat spelers die de game al eerder hebben gekocht en ontevreden zijn over hun aankoop, een refund kunnen aanvragen. Dat kan wel enkel als je de game via de PlayStation Store hebt aangekocht. Een refund aanvragen kan via volgende link.

CD Projekt Red heeft intussen ook gereageerd op het nieuws. Volgens de ontwikkelaar is de beslissing genomen in samenspraak met Sony. Spelers die niet willen wachten op de nodige updates krijgen hun geld terug. De game blijft wel nog steeds te koop in fysieke winkels en via andere webwinkels.

Eerder deze week verontschuldigde CD Projekt Red zich al voor de tegenvallende prestaties van Cyberpunk 2077. Begin volgend jaar krijg de game de eerste grote updates. Intussen hebben we alvast de grappigste Cyberpunk 2077 bugs verzameld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties