Pokémon Go bevat vanaf nu ook eieren van 12km

Afstandelijke zet van Niantic.

Een recente update voor Pokémon Go introduceert eieren waarmee je 12 kilometer moet wandelen alvorens ze uitkomen. Die 'Strange Eggs' bevatten vooral Dark- en Poison-types, waaronder enkele nieuwe toevoegingen zoals Pawniard, Vullaby en Sandile.

Je krijgt de nieuwe eieren door tegen Team Rocket Leaders te vechten. Om die te vinden, moet je eerst zes Team Rocket verslaan. Om een Strange Egg te krijgen, moet je bovendien ook een van je egg slots vrijhouden.

Op Reddit en andere internetfora kreeg de toevoeging van de Strange Eggs meteen heel wat kritiek. Nog maar enkele weken geleden haalde Niantic immers de lockdownmaatregelen uit Pokémon Go, waaronder de halvering van de afstand die nodig is om eieren uit te broeden.

Volgens Niantic stond de introductie van de nieuwe eieren echter al lang op de agenda. "Ze zijn een permanente toevoeging. We willen spelers hiermee aanmoedigen om terug buiten te komen en te bewegen op een veilige manier. We staan echter ook open voor feedback van spelers over het uitbroeden van eieren."

Ben je al een tijdje gestopt met Pokémon Go, en wil je de game nog eens uitproberen? Hier lees je alles over de Pokémon Go Eggs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread