Batman: Arkham City 12,5 miljoen keer verkocht in het eerste jaar na de release

Meer dan zeshonderd miljoen dollar omzet.

Batman: Arkham City ging in het eerste jaar na de release meer dan 12,5 miljoen keer over de toonbank, wat goed was voor een omzet van zeshonderd miljoen dollar.

Warner Bros. heeft die cijfers destijds nooit publiek gemaakt, maar een Linkedin-post van een voormalige medewerker geeft ons nu toch een blik op de verkoopcijfers. In 2012 onthulde de uitgever wel dat de game in de eerste vier maanden zes miljoen keer over de toonbank ging. Tegen het einde van dat jaar kwamen daar dus nog eens 6,5 miljoen exemplaren bij.

Op hoeveel exemplaren de teller momenteel staat, is niet bekend. Als we naar de best verkochte superheldengames kijken, dan zien we dat Batman: Arkham City nog steeds wordt voorgegaan door Marvel's Spider-Man. Die game ging in de eerste tien maanden meer dan 13 miljoen keer over de toonbank.

Waarom die laatste game het zo goed doet, lees je in onze Marvel's Spider-Man review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread