Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: nieuwe Batman: Return to Arkham release bekend

Op zijn vroegst in november.

Batman: Return to Arkham komt op zijn vroegst in november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit melden verschillende bronnen aan Eurogamer.net.

Warner Bros. Games laat niets los over de exacte releasedatum van de game. “Het team bij WB Games heeft besloten om de release van Batman: Return to Arkham uit te stellen om ontwikkelaar Virtuous Games meer tijd te geven”, vertelt een woordvoerder.

De bronnen laten verder weten dat de algehele kwaliteit van de port niet voldoende is. Daarnaast wordt de framerate genoemd als het grootste probleem voor de Chinese ontwikkelaar.

Warner Bros. onthulde Batman: Return to Arkham in mei. De releasedatum voor de game stond gepland voor 29 juli. Eind vorige maand raakte echter beken dat de Batman: Return to Arkham release is uitgesteld.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Asylum

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.
Reacties