Destiny 2 komt naar de Xbox Game Pass

Ondergaat nieuw lot.

Destiny 2 komt in de herfst naar Xbox Game Pass dankzij een samenwerking tussen Bungie en Microsoft.

Via Xbox Game Pass krijg je in september toegang tot de standard edtion van de Forsaken- en Shadowkeep-uitbreidingen. Vanaf 10 november komt daar ook de eerder uitgestelde Beyond Light-uitbreiding bij. Seizoensgebonden content is niet beschikbaar via de Game Pass en moet je dus nog steeds afzonderlijk kopen.

Daarnaast laat Bungie weten dat de game later dit jaar een upgrade voor Xbox Series X krijgt die 4K-resolutie en 60 frames per seconde ondersteunt. Dankzij Smart Delivery krijgen Xbox One-eigenaars op dat moment ook de kans om hun game over te dragen naar de nieuwe console.

Xbox Game Pass Ultimate-leden krijgen bij de release van de game ook de kans om Destiny 2 via xCloud te streamen naar mobiele Android-apparaten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread