Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Destiny 2 krijgt in 2021 crossplay

Bungie licht tipje van de sluier.

Destiny 2 krijgt in 2021 crossplay op alle platformen waarop de game te spelen is. Dat maakt Bungie bekend in een nieuwe update.

Daarnaast licht de ontwikkelaar ook een tipje van de sluier over toekomstige updates die je mag verwachten in het vierde jaar van Destiny 2. Zo krijgt de game in Season 13 bescherming tegen DDOS-aanvallen en krijg je in dat seizoen ook toegang tot twee nieuwe strikers: Fallen S.A.B.E.R. en Devil's Lair.

Season 14 introduceert vervolgens Transmog en in 2021 maakt The Vault of Glass-raid opnieuw zijn opwachting. Die laatste was al te verkennen in de eerste Destiny in 2014.

Ten slotte geeft de ontwikkelaar ook toe dat de Beyond Light DLC veel te weinig nieuwe rewards bevat. Daarom komen er in de toekomst meer en nieuwe ontgrendelbare wapens. Om die belofte kracht bij te zetten, breidt Bungie het Rewards Team uit met extra medewerkers.

Naast de nieuwe informatie kondigde Bungie eerder al alle Destiny 2-uitbreidingen voor de komende drie jaar aan. Wil je graag meer weten over de laatste uitbreiding van de game, check dan zeker Carls Destiny 2: Beyond Light DLC review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties