Minecraft Dungeons DLC en cross-play aangekondigd

Welkom in de pixel-jungle.

Microsoft laat weten dat Minecraft Dungeons dit jaar cross-play en twee DLC-pakketten krijgt. De eerste uitbreiding heet Jungle Awakens en lanceert in juli.

De Jungle Awakens DLC voegt drie extra missies aan de game toe. Daarin neem je het in een gevaarlijke jungle op tegen een mysterieuze kracht. Om je bij die missies te helpen, krijg je toegang tot nieuwe wapens, pantsers en artefacten.

12

Later dit jaar lanceert de tweede DLC. Die krijgt de naam Creeping Winter. Wat we in die uitbreiding allemaal mogen verwachten, is op dit moment niet bekend. Daarnaast krijgt de game ook een gratis update die cross-play toevoegt aan Minecraft Dungeons.

Wie in het bezit is van de Hero Edition van de game, krijgt bij de lancering gratis toegang tot beide DLC. Ben je op zoek naar meer informatie over Minecraft Dungeons? Lees dan zeker onze Minecraft Dungeons gids en tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread