Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Minecraft Dungeons The Nameless One verslaan: zo win je van The Nameless One

Zo versla je de moeilijke baas.

The Nameless One in Minecraft Dungeons is een baas die je vrij laat tijdens je avontuur tegenkomt.

Je vindt de baas aan het eind van de Desert Temple. Bovendien is het een verplicht gevecht tijdens een van de langere levels in de game. Je moet de baas trouwens niet verwarren met zijn naamgenoot uit de game Planescale: Torment.

Op deze pagina vind je info over hoe je The Nameless One in Minecraft Dungeons verslaat, inclusief uitleg over zijn aanvallen en nuttige strategieën om het gevecht te overleven.

Op zoek naar meer advies? Onze Minecraft Dungeons gids met tips kan helpen!

Zo versla je The Nameless One in Minecraft Dungeons

De Desert Temple baas The Nameless One heeft om precies te zijn drie verschillende aanvallen - het oproepen van skeletten, het gooien van vuurballen en het vermenigvuldigen van zichzelf om je in te sluiten en aan te vallen.

Veel van die aanvallen doet de baas achter elkaar, waardoor het gemakkelijk is om overweldigd te worden en plotseling te worden uitgeschakeld zonder te beseffen waar het precies fout ging.

Gelukkig is er een manier om de baas makkelijk te maken. Wanneer The Nameless One stil staat en zijn staf aan het opladen is, ga dan dichterbij en deel een paar melee aanvallen uit. Niet alleen is dat een geschikt moment om snel wat schade uit te delen, maar het betekent ook dat de skeletten die opgeroepen worden op korte afstand van je zijn.

Als ze opgeroepen zijn, ren je het beste in een cirkel rondom The Nameless One, maar niet al te ver weg. Hierdoor ontwijk je zowel de projectielen als de skeletten, die achter je aan zitten, waardoor je je vaardigheden weer oplaadt.

Daarnaast, als je de afstand goed hebt, botsen de skeletten met The Nameless One, waardoor je een kleine hoeveelheid extra schade veroorzaakt. Zolang je The Nameless One niet te veel aanvalt terwijl je dat doet, kun je dat een tijdje volhouden.

Meer Minecraft Dungeons tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Minecraft Dungeons? Lees dan onze Minecraft Dungeons gids en tips. Daarin vind je meer algemene informatie over cross-platform en de achievements. Ook vind je daar strategieën voor Enderman en The Nameless One. Succes met je avontuur in Minecraft Dungeons!

Het moeilijkste stuk komt daarna. The Nameless One vermenigvuldigt zichzelf meerdere keren en probeert je in te sluiten. Iedere versie gooit ook nog eens een vuurbal, dus je begrijpt dat het pittig wordt.

Dat gebeurt meestal na de skeletten, waardoor je op dat punt het beste je health aanvult. De baas teleporteert voor die aanval, waardoor je dus weet dat die fase ingaat. Rol vervolgens naar de zijkant om niet geraakt te worden. Dat is vrij moeilijk te timen, dus zorg dat je genoeg health hebt of een healing potion klaar hebt staan.

Als dat voorbij is, gaat The Nameless One weer zijn staf opladen om skeletten op te roepen, waardoor het gehele proces weer van voor af aan begint. Gebruik dat moment om aanvallen te ontwijken en om tegelijkertijd wat makkelijke schade uit te delen. Succes!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Minecraft Dungeons

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties