Duos mode eindelijk beschikbaar in Warzone

Neem een vriend mee.

Call of Duty: Warzone heeft eindelijk een duos mode.

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft vannacht een playlist update doorgevoerd. Met die update kun je Warzone nu spelen in solo, duo, trio, quads en Plunder quads modi. Duos was een van de features waar Warzone-spelers het meest om vroegen.

Daarnaast krijg je momenteel ook dubbele XP, dubbele wapen XP en dubbele progressie in de verschillende tiers in Warzone. Die actie loopt nog tot woensdagochtend 3 juni om 08:00 uur 's morgens.

Season 4 van Warzone start 4 juni, dus momenteel kun je nog snel je Battle Pass voor Season 3 afwerken. We weten al enkele van de nieuwe wapens die we in Season 4 kunnen verwachten, en daarnaast rekenen we er op dat we ook meer Call of Duty: Black Ops verwijzingen in de game zullen zien. En hoe gaan de bunkers nog evolueren?

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread