Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone season 4 releasedatum onthuld

Captain Price keert terug naar het slagveld.

Het vierde season van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone gaat op 3 juni van start. Daarnaast wijst alles er opnieuw op dat Captain Price de nieuwe operator wordt.

De aankondiging komt er door middel van een actievolle trailer. Daarin dreigt Viktor Zakhaev een nucleaire aanval uit te voeren op de Verdansk-map en krijgt Captain Price de opdracht om hem te stoppen. Om in zijn opzet te slagen, stelt hij een team van 'oude kameraden' samen.

Op het einde van de trailer zien we Captain Price met zijn team uit een vliegtuig springen en verschijnen de woorden 'A new mission begins' op het scherm. Die woorden en de titel van het filmpje lijken te insinueren dat we een nieuwe verhaalmissie krijgen in Call of Duty: Modern Warfare. Of dat klopt, ontdekken we ongetwijfeld in een latere aankondiging.

Het is niet de eerste keer dat we iets vernemen over het vierde seizoen van beide games. Eerder deze week kreeg Season 4 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone immers al een eerste tease. Daarnaast zijn Warzone-spelers momenteel razend op bunker campers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties