Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Er zijn steeds meer verwijzingen naar Black Ops te vinden in Call of Duty: Warzone. Activision maakt zich klaar om de volgende Black Ops te onthullen in de battle royale.

Nu de bunkers in Warzone geopend zijn, ontdekken spelers steeds meer verwijzingen naar Black Ops. In een hut in het westen van Prison kan je op een tafeltje de iconische RC-XD vinden. De RC-XD (Remote Controlle eXplosive Device) was een beloning na een killstreak in de Black Ops multiplayer.

In hetzelfde hutje kan je ook een hoop oude computers vinden die zo uit het tijdperk van Black Ops zouden kunnen komen. Eerder hadden slimme dataminers ook al ontdekt dat de U-2 spy plane in Warzone zit. Ook dat was een beloning die je kreeg na een killstreak.

Het is intussen duidelijk dat Activision een pad legt naar de aankondiging van een nieuwe Black Ops in Warzone. Eerder deze week konden we al melden dat die game Call of Duty: Black Ops Cold War heet en eind dit jaar uitkomt.

Opmerkelijk is dat het voor het eerst is dat elementen uit Black Ops te zien zijn in een Modern Warfare-game. Tot hiertoe werden de twee Call of Duty-varianten strikt gescheiden gehouden. Bekende personages uit Modern Warfare zoals Captain Price en Ghost zag je enkel in die games, terwijl de immens populaire Zombie-mode enkel in Black Ops te vinden was.

Het lijkt er dus op dat de twee series elkaar eindelijk de hand schudden en zich klaar maken om in elkaar over te vloeien in Warzone. Er staat ons duidelijk heel wat te wachten in Warzone Season 4 dat 2 juni van start gaat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties