Spawn is het nieuwste DLC-personage voor Mortal Kombat 11

Vreemde verschijning.

Comic book-superheld Spawn is het nieuwste DLC-personage voor Mortal Kombat 11. Dat laat Spawn-bedenker Todd McFarlane zelf weten via Twitter. Het nieuwe personage is vanaf 8 maart beschikaar. Er zijn nog geen in-game beelden beschikbaar, maar vermoedelijk krijgt de Spawn in Mortal Kombat 11 hetzelfde uiterlijk als de nieuwe door McFarlane aangekondigde action figure.

Superheld Spawn is een officier in het Amerikaanse leger die in dienst van de CIA geheime missies uitvoert. Nadat hij wordt vermoord, keert hij terug als officier in het duivelse leger van Malebolgia. De stripreeks bestaat al sinds 1992. Sindsdien kreeg het personage onder andere een eigen film en animatieserie.

Er is meer Mortal Kombat-gerelateerd nieuws. Zo is er momenteel een Mortal Kombat animatiefilm in de maak.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread