Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat 11 Kombat Pack 1-personages onthuld

"Your soul is mine."

Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft de eerste vier DLC-personages voor Mortal Kombat 11 uit de doeken gedaan. Shang Tsung, Nightwolf, Sindel en Spawn vervoegen zich bij de rest van de cast. Shang Tsung is als onderdeel van Kombat Pack 1 vanaf 18 juni in early access beschikbaar.

De gedaanteveranderende tovenaar wordt door Cary-Hiroyuki Tagawa gespeeld, bekend van de allereerste Mortal Kombat-film waarin hij dezelfde rol vertolkt. Shang Tsungs vechtstijl leunt overigens sterk op movesets van veteranen zoals Rain, Smoke, Ermac en Reptile. Om van de fatality met Kintaro nog maar te zwijgen.

Ook Sindel, koningin van Edenia en echtgenote van Shao Kahn, en Nightwolf maken hun opwachting. Beiden waren voor het laatst speelbaar in Mortal Kombat 9 uit 2011. Naar goede gewoonte worden er naast vaste waarden in de reeks ook gastpersonages geïntroduceerd. De bovennatuurlijke superheld Spawn van bedenker Todd McFarlane vervolledigt hier het rijtje.

Kombat Pack 1 heeft weliswaar nog twee ononthulde personages in het verschiet. Zo zouden volgens geruchten Terminator en Ash Williams van de Evil Dead-franchise de laatste vechters voor dit eerste DLC-pakket vormen, hoewel acteur Bruce Campbell het debuut van laatstgenoemde in Mortal Kombat 11 ontkent.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mortal Kombat 11

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties