Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Spawn-gameplay voor Mortal Kombat 11 getoond

Spawnend.

NetherRealm Studios heeft de de eerste gameplaybeelden gedeeld van het nieuwste DLC-personage voor Mortal Kombat 11. De bovennatuurlijke superheld Spawn is vanaf 17 maart beschikbaar voor eigenaars van de Kombat Pack en vanaf 24 maart voor wie het personage afzonderlijk koopt.

Spawn wordt vertolkt door Keith David, die eerder al dezelfde rol speelde in de HBO-animatieserie over de superheld. In de game maakt Spawn zichzelf onder andere onzichtbaar. Daarnaast beschikt hij ook over een reeks wapens, waaronder een zweep, pistolen en bijlen.

Wie maar niet genoeg krijgt van het Mortal Kombat-universum, heeft nog meer om naar uit te kijken. Er is momenteel immers een Mortal Kombat animatiefilm in de maak.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties