Skip to main content

Eerste beelden Mortal Kombat-film onthuld

Hopelijk geen bloederige afloop aan de box office.

Warner Bros heeft via Twitter de eerste beelden van de aankomende Mortal Kombat-film getoond. Daarin krijgen we een goed beeld van de hoofdpersonages en hun outfits.

het lijkt erop dat de film zich zowel in feodaal Japan als in het heden afspeelt. In Japan nemen Scorpion en Sub-Zero - gespeeld door Hiroyuki Sanada en Joe Taslim - het tegen elkaar op. In het heden maakt nieuwkomer Cole Young dan weer zijn opwachting. Dat personage is een MMA-vechter en wordt vertolkt door Lewis Tan.

Daarnaast tonen de tweets ook heel wat andere iconische personages uit de serie. Zo krijgen we een eerste blik op Jax (Mehcad Brooks), Sonya Blade (Jessica McNamee), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Kung Lao (Max Huang) en Kano (Josh Lawson).

Regisseur Simon McQuoid liet eerder al weten dat bloed en geweld niet worden geschuwd in de nieuwe film. Ook de iconische fatalities maken hun opwachting.

In de Verenigde Staten is de film vanaf 16 april te bekijken in de cinema's en via HBO Max. Wanneer de film bij ons uitkomt, is nog niet geweten.

Read this next