Vacatures bij Guerilla Games wijzen op Horizon Zero Dawn sequel

Apenwerk.

Enkele nieuwe vacatures op de website van het Nederlandse Guerilla Games lijken eerdere geruchten te bevestigen dat er een Horizon Zero Dawn sequel in de maak is. Zo zoekt de studio onder andere een technical vegetation artist. In die vacature geeft de ontwikkelaar duidelijk aan dat de functie voor een Horizon-gerelateerd project is.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de kop opsteken over een mogelijke sequel. Eerder dit jaar bevestigde stemactrice Janina Gavankar per ongeluk ook al min of meer het bestaan van een Horizon Zero Dawn sequel.

De eerste Horizon Zero Dawn kwam in 2017 exclusief naar de PlayStation 4. Intussen is de game al meer dan tien miljoen keer verkocht. Carls Horizon Zero Dawn review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread