Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Aloy uit Horizon Zero Dawn maakt haar opwachting in Fortnite

Horizon Zero Fortnite.

Aloy uit Horizon Zero Dawn maakt op 15 april haar opwachting in Fortnite en dat wordt gevierd met een nieuw toernooi en een limited time mode. Dat maakt Epic Games bekend via de PlayStation Blog.

In de item shop krijg je toegang tot de Horizon Zero Dawn Bundle. Die bevat een speciale Aloy outfit, de Blaze Canister Back Bling, de Glinthawk Glider en de Spear Pickaxe. Daarnaast introduceert de bundel ook een Heart-rizon Emote, het Focus effect en de Shield-Weaver Wrap.

Verder organiseert Epic Games op 14 april een exclusief toernooi op de PlayStation 4 en PlayStation 5 met de naam Aloy Cup. Dat toernooi duurt in totaal drie uur en bestaat uit 10 matches waarin duo's elkaar proberen uit te schakelen voor punten. De teams met de meeste punten krijgen op het einde een Horizon Zero Dawn Bundle cadeau.

Als laatste slaan Aloy en Lara Croft de handen in elkaar voor de limited time mode genaamd 'Team Up! Aloy & Lara'. In die mode kruipen duo's in de huid van Aloy of Lara en moet je andere teams uitschakelen met de boog van Aloy of de Dual Pistols van Lara. Daarnaast kun je je weapons upgraden door wilde dieren te doden en je crafting skills te verbeteren. De mode is beschikbaar van 16 april tot 18 april.

Aloy maakt deel uit van de Gaming Legends-series. Daardoor is ook Kratos speelbaar in Fortnite. Daar stopt het echter niet, want ook Ant-Man maakte zijn opwachting in Fortnite. Naast nieuw personages kreeg de Switch-versie van Fortnite betere performance.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties