Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Horizon Zero Dawn is 20 miljoen keer verkocht

Horizon Millions Dawn.

Horizon Zero Dawn is in totaal 20 miljoen keer verkocht op pc en PlayStation 4. Dat meldt PlayStation Studios-topman Hermen Hulst op Twitter.

Hulst schrijft in zijn tweet dat dit een grote mijlpaal voor de game is en bedankt vervolgens de community voor zijn steun. Daarnaast ontdek je ook nog dat de game in totaal meer dan een miljard uur werd gespeeld en zie je hoe Aloy een hartje maakt met haar handen.

Dat de game het zo goed doet, heeft ongetwijfeld te maken met de nakende release van Horizon Forbidden West en spelers die vermoedelijk de bovenstaande game willen gespeeld hebben voor ze met de sequel aan de slag gaan.

Naast indrukwekkende cijfers onthullen Sony en Guerilla Games de Horizon Forbidden West cinematic trailer en kun je op onze website de Horizon Zero Dawn review van Carl en de Horizon Zero Dawn pc-versie review van Michiel vinden.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties