Rockstar Games: "geen singleplayer DLC gepland voor Red Dead Redemption 2"

Multiplayer krijgt alle aandacht.

In een recent interview heeft Rockstar Games-medewerker Katie Pica laten weten dat er momenteel geen singleplayer DLC voor Red Dead Redemption 2 gepland staat. Volgens Pica ligt de focus volledig op het verder uitbouwen van Red Dead Online.

De komende periode wil Rockstar Games wel op regelmatige basis nieuwe content toevoegen aan de multiplayer die ook liefhebbers van de singleplayer zal aanspreken. Zo zijn recent de Red Dead Online Frontier Pursuits toegevoegd.

Spelers mogen zich in de toekomst aan gelijkaardige updates verwachten. Volgens Pica komen er naast nieuwe klassen ook nog nieuwe random events, activiteiten en tal van manieren om interactie te hebben met de wereld en met andere spelers.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread